Electrica / Diagnosticare / Analiza

Diagnosticare / Analiza

aparate

Ca urmare a vitezei de dezvoltare si implementare a sistemelor electronice integrate,am simtit nevoia de retehnologizare a atelierului cu instrumente capabile sa exploateze la maximum resusrsele de diagnoza oferite de producatorii de autovehicule.

Aparatele de diagnoza aflate in dotare sunt : GUTMANN , KTS.Aceste aparate sunt licentiate pentru toate tipurile de masini si sunt  updatate la zi .

Piese auto

Piese de schimb

I N C O M S  clientilor sai o gama larga de produse originale sau aftermarket, la alegerea clientului, pentru toate marcile de autovehicule.

Mecanica

Mecanica

Atelierul de mecanica este dotat cu o gama de SDV-uri care ne permit atat diagnosticarea cat si remedierea defectiunilor constatate.Remedierea deficientelor  constatate in functionarea elementelor mecanice ale autovehicului se face prin reglare sau inlocuire , astfel incat acestea fiind aduse la parametrii optimi de functionare prevazuti in manualele de reparatie ale producatorului ,respectand standardele ISO in viguare. 

poza1

Utilaje aflate in dotare :elevatoare , stand de franare cu role , apar computerizat pentru verificarea si incarcarea instalatiilor de climatizare , stand computerizat geometrie roti JOHNBEAN 3D 

Vopsitorie

Vopsitorie

vopsitorie

Atelierul de vopsitorie este dotat cu o cabina de vopsit ultramoderna , zona de pregatire dotata cu un utilaj de aspirare-ventilare pentru eliminarea prafului si altor factori externi din procesul de pregatire-vopsitorie ,asigurandu-se astfel

o calitate superioara a tuturor lucrarilor. Tehnologia de vopsitorie pe baza de apa , intruneste toate conditiile de mediu impuse de standardele Uniunii Europene,fiind una dintre cele mai performante din industria de profil.

Tinichigerie

Tinichigerie

Remedierea tuturor daunelor pe caroserie , este sustinuta de compania noastra printr-un program de decontare directa cu marii asiguratori de pe piata romaneasca. Utilajele aflate in dotare sunt : elevatoare , stand redresare caroserie marca GLOBALJING , aparat masurare electronica TOUCH , aparat de reglat faruri , aparat de sudura in argon , aparat indreptat caroserie cu arc electric .

Serviciile de tinichigerie oferite de unitatea noastra se efectuiaza utilizand tehnologii performante , echipamente si materiale speciale .Specialistii nostri executa rapid aceste lucrari,redand autovehiculelor aspectul initial.Promptitudinea in executarea lucrarilor , este un factor esential in colaborarea noastra cu clientii , atat companii ce detin parcuri auto,cat si persoane fizice.

tinichogerie